Lidt om mig

 

Jeg hedder Bente og er 58 år. Jeg er uddannet social-og sundhedsassistent og arbejder i ældresektoren.

I december 2011 færdiggjorde jeg en lægeeksamineret fysiurgisk massageterapeut-uddannelse på Massageskolen i Århus, v/ Ole Gottliebsen.

Har taget forskellige kurser -

- ansigts- og hovedbundsmassage

- bækkendysfunktion

- bindevævsmassage m. sugekopper

- massage for kræftramte

- hotstoneterapi ( anvender dette i forbindelse med massage )

 

Motion er min daglige vitaminpille - det giver mig overskud og energi i mit job.

 

Som klient hos mig er du/I sikret en faglig og professionel behandling, og jeg har selvfølgelig tegnet en klientansvarsforsikring ved Brancheforeningen for fysiyrgiske massøer. 

 

 

 

Jeg brænder for arbejdet med mennesker, unge som ældre, og jeg vil være med til at gøre en sundhedsfremmende forskel med fokus på behandling og forebyggelse af muskelspændinger og skavanker i bevægeapparatet.

 

Mit håb er at kunne skabe en god kontakt til medarbejdere/borgere i sundhedssektoren, virksomhedder, idrætsklubber og private. 

 

Gennem erhvervserfaring, min uddannelse og min sport har jeg oparbejdet en stor viden og forståelse for, hvordan vores krop og sind reagerer på hinanden indbyrdes. Bliver vores sind påvirket, reagerer vores krop fysisk og omvendt.

  

Massage og berøring virker både afslappende og er energigivende. 

Uanset alder og begrænsninger har alle godt af massage - det skaber kontakt, nærvær og opmærksomhed.

 

Jeg ser på det hele menneske - ikke kun hvor det gør ondt, men hvorfor gør det ondt, og hvad man selv kan gøre for at forebygge.

Det bærer mine behandlinger præg af.

Jeg råder og vejleder omkring gode øvelser til din træning. 

 

 

 

 

Alletiders massage v/ Bente Nørlem Massageterapeut | Dalgade 17 st, 7100 Vejle - Denmark | Tlf.: +4526911043 | bhn59@hotmail.com